André Overdiep

Gevoel voor vormgeving, functionaliteit, duurzaamheid, vakmanschap en material- en kleurkeuze vloeien in zijn werk samen tot zijn aansprekende frisse en evenwichtige stijl en ontwerpen. Door bij ontwikkeling en realisatie van de ontwerpen nauw betrokken te zijn, blijft de identiteit van zijn producten bewaard.

André Overdiep (1973) begon zijn carriere als maritime officier en machinist op groote handelsvaart schepen. Door meerdere jaren internationaal werkzaam te zijn voor verschillende toeleveranciers en dienstverleners in de maritieme sector en daarnaast zijn van jongs afaan meegekregen gevoel voor vormgeving, ontwikkelde hij zijn oog en inzicht, wat hem tot een veelzijdig ontwerper maakt.

Zijn gevoel voor vormgeving, functionaliteit, duurzaamheid, vakmanschap en material- en kleurkeuze vloeien in zijn werk samen tot zijn aansprekende frisse en evenwichtige stijl en ontwerpen. Doordat André bij ontwikkeling en realisatie van de ontwerpen nauw betrokken is, blijft de identiteit van zijn producten bewaard.

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact / Bestellen

 

NAAM:
FIRMA:
ADRES:
POSTCODE:
WOONPLAATS:
TELEFOON:
E-MAIL:
IK WIL GRAAG INFORMATIE OVER::       
VRAAG / OPMERKING::
Recaptcha:* Captcha