Ontwerp phylosophie

The art of natural balanced simplicity (de kunst van natuurlijk evenwichtige eenvoud)
of

The art of simplicity (de kunst van eenvoud)

Design en architectuur is meer dan wat we zien; het is een samenspel van alles wat we via onze zintuigen waarnemen. Het creeren van gevoelens van  rust, ruimte, geborgenheid  en tevredenheid door het ontwerpen van mooie, eenvoudige en functionele vormen voor objecten en ruimtes is kenmerkend voor mijn filosofie.

Mijn voorliefde voor de typische eigenschappen en het karakter van de Noordzeekust en de Wadden spelen een belangrijke rol bij de ontwikkeling van mijn herkenbare stijl.

Wij zijn ervan overtuigd dat goede communicatie cruciaal is voor succes en vertrouwen, tijdens het ontwerp- en uitvoeringsproces.

Door persoonlijke inzet wordt een kwalitatief hoogwaardig product gegarandeert dat opvalt door mooie details en een harmonieuze afstemming.

 

Design en architectuur is meer dan wat we zien; het is een samenspel van alles wat we via onze zintuigen waarnemen. Het creeren van gevoelens van  rust, ruimte, geborgenheid  en tevredenheid door het ontwerpen van mooie, eenvoudige en functionele vormen voor objecten en ruimtes is kenmerkend voor mijn filosofie.

Van jongs afaan heb ik mij al veel bezig gehouden met vormgeving en ontwerpen. De afgelopen 20 jaar heb ik veel inzicht gekregen en ervaring opgedaan in technische constructies en tijdens vele internationale reizen voor mijn werk heb ik kennis gemaakt met verschillende culturen en stijlen.

De ideen die ik de afgelopen jaren opgedaan, uitgewerkt en gerealiseerd heb, op het gebied van architectuur en design in en om het huis, worden positief ontvangen en hoog gewaardeerd. Door een concept te ontwikkelen voor architectuur en design van een object of ruimte waarin ook reeds bestaande elementen een belangrijke rol spelen, creert Lighthouse-Design verrassende en innovatieve ontwerpen voor een breed segment.

Onze ontwerpen worden ter plekke voorgesteld en afgestemd op de locatie, uw persoonlijke wensen en de reeds aanwezige architectonische kenmerken van bestaande objecten en ruimtes. Mijn signatuur is herkenbaar aan abstracte, uitgebalanceerde en ingetogen vormen, innovatieve oplossingen voor een ruimtelijke indeling van ruimtes, het spelen met de inval van daglicht en een natuurlijke balans van materiaal, structuur, kleur en vorm. Maar ook vooral mijn liefde voor de typische eigenschappen en het karakter van de Noordzeekust en de Wadden spelen een belangrijke rol bij de ontwikkeling van mijn herkenbare stijl. De eigenschappen van mijn design zijn een weerspiegeling van mijn designfilosofie; basic, abstract, evenwichtig,  innovatief, harmonieus, robust, zelfbewust en bevredigend.

Mijn persoonlijke inzet garandeert een kwalitatief hoogwaardig product dat opvalt door mooie details en harmonieuze afstemming.

Omdat elke opdracht uniek is, stellen wij eindeloos veel vragen. Goed luisteren naar uw wensen is voor ons dan ook de groote bron van inspiratie. Wij nemen uitgebreid tijd voor een gezamelijke zoektocht naar het unieke karakter van de ruimte en het juiste gevoel. Dit resulteert in de unieke creatieve invulling van een concept op maat, waarbij onze sterke passie voor identiteit, comfort en kwaliteit  u het thuisgevoel geven.

Wij zijn ervan overtuigd dat goede communicatie cruciaal is voor succes en vertrouwen, tijdens het ontwerp- en uitvoeringsproces dat we met u, als klant en partner, doorlopen om tot een tevredenstellend eindresultaat te komen.

Doordat wij onze kennis en interesse contunu actualiseren en op de hoogte blijven van huidige en toekomstige trends op het gebied van architectuur en design, kunnen wij spraakmakende, innovatieve en passende ontwerpen maken, die geintegreerd kunnen worden tot een harmonieus en compleet concept in een bestaande of volledig nieuwe omgeving.

 

Contact / Bestellen

 

NAAM:
FIRMA:
ADRES:
POSTCODE:
WOONPLAATS:
TELEFOON:
E-MAIL:
IK WIL GRAAG INFORMATIE OVER::       
VRAAG / OPMERKING::
Recaptcha:* Captcha